spot_img
spot_img

Брчко: Малољетник избоден ножем

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Малољетно лице, ученик Техничке школе из Брчког, јуче је испред школе избоден ножем у предјелу доњих екстремитета. Починилац је приведен у Полицију те предат Тужилаштву на даље процесуирање.

Ово се догодило јучер у поподневним сатима испред Техничке школе у Брчком. Особље школе је примијетило шта се дешава те су одмах и реаговали, сазнаје БДЦ телевизија из ове образовне установе.

“У том инциденту учествовао је један ученик Техничке школе и неко непознато лице које није наш ученик. Не знам који је мотив. Колико сам сазнао Полиција је успјела да приведе тог нападача. То се десило 30-ак метара од школе, особље школе је одмах позвало Полицију и Хитну помоћ, тако да је ученик одвезен и збринут. Више детаља заиста немам. Наставак у школи је завршена, ово нема везе са школом. Овај ученик Техничке школе је био у школи сат времена раније, разговарао са професором у вези неких оцјена, изашао и отишао кући. Након тога се то десило. Детаљи ми заиста нису познати” рекао је Дејан Николић, директор Техничке школе Брчко.

Детаље напада на малољетника нису износили ни из ЈЗУ “Здравствени центар Брчко” али су нам потврдили да је лице запримљено на Ургентни центра и љекарски збринуто.

“Лице 2001. годиште је током јучерашњег дана запримљено у просторије Опште болнице у Брчком. Након прегледа дежурног љекара упућено је у хируршку амбуланту гдје је констатовано да се ради о лакшим тјелесним повредама. Након опсервације коју је дежурни доктор урадио пуштено је на кућно лијечење. Током данашњег дана урађена је контрола и даље се налази на кућном лијечењу” рекао је Сеад Шадић, портпарол ЈЗУ “Здравствени центар Брчко”.

Нападач на малољетно лице је тренутно под истрагом коју проводи локално Тужилаштво, сазнајемо у Полицији Брчко дистрикта.

“18.06.2018. године Полицији Брчко дистрикта у 14:45 је пријављено да је у Брчком, у улици Мусала, дошло до физичког напада у којем је једно малољетно лице иницијала Т.М. задобило повреде нанесене ножем и да је превезено у Ургентни центар у Брчком. Задобијене повреде су од стране љекара оквалификоване као лаке и повријеђено лице није животно угрожено. Извршилац је идентификован и ради се о лицу иницијала Ћ.Ф. Исти је лишен слободе те се под надзором Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ спроводи криминалистичка обрада над истим” рекао је Слађан Спасојевић, замјеник шефа Јединице криминалистичке полиције.

Како сазнајемо нападач на малољетника је од раније познат Полицији мада не у извршењу оваквог кривичног дјела.

 

 

 

 

 

(brcko.tv)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img