Брчко: Лицитација за простор бивше самопослуге средином сљедеће године - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчко: Лицитација за простор бивше самопослуге средином сљедеће године

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У току је реализација неколико планских пројеката Канцеларије за управљање јавном имовином. Просторно планским актом на појединим објектима у центру града изводе се грађевински радови, а поједини објекти су предвиђени и за рушење.

“Лицитација за атрактивни пословни простор у строгом центру града бившу самопослугу у власништву Дистрикта, бит ће расписана након завршетка изградње косог крова на овом објекту, а која је у току”, рекла је Андреа Ковачевић, шеф Сектора регистра Канцеларије за управљање јавном имовином.

Према њеним ријечима, лицитација би требала бити реализована до средине идуће године, а почетна лицитациона цијена износиће 15 КМ по квадратном метру.

“Због дотрајалости, просторно планским актом предвиђено је рушење шест локала који се исто налазе у А зони, тачније на „Коначком брду””, рекла је Ковачевић.

Ковачевић за крај додаје да Канцеларија за управљање јавном имовином тренутно броји преко 40 атрактивних пословних простора који се налазе у строгом центру града, који су издати на кориштење разним удружењима грађана и невладиним организацијама.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img