spot_img
spot_img

Брчко: Комерцијална банка обиљежила свјетски дан штедње

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Комерцијална банка а.д. Бања Лука и ове године је додјелом пригодних поклона, обиљежила 31. октобар свјетски дан штедње.

Поводом дана штедње, мале штедише из Дјечијег обданишта и забавишта „Наша дјеца“ посјетили су Филијалу Комерцијелне банке у Брчком, а домаћин им је био директор Филијале Ристо Стјепановић.

Том приликом директор Филијале их је упознао са значајем управљања новцем и важности штедње, с циљем стварања свијести и развијању ових корисних навика код дјеце од најранијих дана. Осим тога, дјеца су била у прилици упознати се с радом Комерцијалне банке.

„Производ који привлачи највећу пажњу малишана и њихових родитеља је “Цврчак слободна штедња”, која омогућава неограничен број уплата и исплата у току уговореног периода, а у складу с финансијским могућностима родитеља“ , рекао је Стјепановић.

Такође, цијенећи повјерење које нам указују клијенти, банка до 31.12.2019. године свим новим штедишама омогућава 20% више каматне стопе без обзира на износ и валуту (КМ или ЕУР) штедног улога.

Током октобра, Комерцијална банка а.д. Бања Лука је низом промотивних и друштвено одговорних активности обиљежила свјетски дан штедње.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img