spot_img
spot_img

Брчко: Катарина Станишић на списку репрезентације Републике Српске

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Члан женске пионирске селекције Кошаркашког клуба Лавови из Брчког, Катарина Станишић уврштена је на списак кошаркашке селекције Републике Српске 2004. годиште.

Катарина Станишић је рођена 21. октобра 2004. године у Брчком. Своје прве кошаркашке кораке направила је у Лавовима под тренерском палицом Александра Ближњаковића. Са пионирском селекцијом Лавова ове сезоне освојила је четврто мјесто у Првенству Републике Српске.

Катарина ће у периоду од 16. до 22. јуна 2018. године учествовати на “Кошаркашком кампу 2018” у Требињу који организује Кошаркашки савез Републике Српске у оквиру пројекта “Љетна школа спорта 2018” у организацију Министарства породице, омладине и спорта Владе Републике Српске.

Поред Катарине Станишић на списак репрезентације уврштено је још 14 кошаркашица из Бања Луке, Новог Града, Требиња, Власенице и Александровца.

Катарина Станишић је прва репрезентативка из редова КК Лавови, а поред тога Лавови имају и репрезентативце у мушкој конкуренцији што је чињеница којом се може похвалити мали број клубова.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img