Brčko: Katarina Stanišić na spisku reprezentacije Republike Srpske

Član ženske pionirske selekcije Košarkaškog kluba Lavovi iz Brčkog, Katarina Stanišić uvrštena je na spisak košarkaške selekcije Republike Srpske 2004. godište.

Katarina Stanišić je rođena 21. oktobra 2004. godine u Brčkom. Svoje prve košarkaške korake napravila je u Lavovima pod trenerskom palicom Aleksandra Bližnjakovića. Sa pionirskom selekcijom Lavova ove sezone osvojila je četvrto mjesto u Prvenstvu Republike Srpske.

- Reklama -

Katarina će u periodu od 16. do 22. juna 2018. godine učestvovati na “Košarkaškom kampu 2018” u Trebinju koji organizuje Košarkaški savez Republike Srpske u okviru projekta “Ljetna škola sporta 2018” u organizaciju Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske.

Pored Katarine Stanišić na spisak reprezentacije uvršteno je još 14 košarkašica iz Banja Luke, Novog Grada, Trebinja, Vlasenice i Aleksandrovca.

Katarina Stanišić je prva reprezentativka iz redova KK Lavovi, a pored toga Lavovi imaju i reprezentativce u muškoj konkurenciji što je činjenica kojom se može pohvaliti mali broj klubova.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime