spot_img

Brčko: Izložba pasa mješanaca 5. maja

Published:

spot_img

U nedjelju, 5. maja ove godine sa početkom u 12:00 časova u Gradskom parku u Brčkom biće održana osma po redu Izložba pasa mješanaca.

Tradicionalno, i ove godine za organizaciju događaja u okviru Državne izložbe pasa svih rasa, pobrinuće se Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja koji posluje u okviru Radne jedinice „Čistoća“ JP „Komunalno Brčko“.

Na izložbi će moći da učestvuju svi uredni, socijalizovani psi, vakcinisani protiv bjesnila, mješanci ili psi bez pedigrea o kojima se vlasnici uredno brinu, njeguju i žele predstaviti sudijama kinološkog saveza, ali i samim posjetiocima.

Svi prijavljeni psi biće podijeljeni u tri kategorije – mali, srednji i veliki, a učešće će uzeti i psi zbrinuti u azilu JP “Komunalno” koje će selektovati zaposlenici Sektora za zbrinjavanje napuštenih životinja. Pobjednicima će biti dodjeljeni pehari i zahvalnice, te prigodni pokloni.

Prijave za učešće vlasnici pasa mogu preuzeti na šalteru protokola JP Komunalno u ul. Tina Ujevića 66 u Brčkom, gdje ih popunjene mogu i predati ili putem veb i fejsbuk stranice: www.komunalno.ba  i facebook.com/jpkomunalnobrcko. Popunjene prijave mogu se slati i na e-mail adresu zeljka.tomic@komunalno.ba.

Za više informacija svi zainteresovani mogu kontaktirati besplatnu info liniju 0800 505 07.

Iz JP Komunalno dobrodošlicu žele svim vlasnicima pasa kao i ljubiteljima ovih četveronožnih ljubimaca.

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img