spot_img
spot_img

Брчко: Градско квиз такмичење окупило преко стотину такмичара

spot_img
spot_img

У недјељу је у Брчком одржано IV Градско КВИЗ такмичење у склопу програма обиљежавања Дана дистрикта, под покровитељством Владе Брчко дистрикта.

На квизу је учествовало преко стотину такмичара, а титулу је ове године узела екипа Кажеш Јарац из Београда док је друго мјесто припало екипи Марсијанци из Бијељине, трећи су били Бољи суживот екипа из Угљевика.

Наградни фонд, као и ранијих година износио је 700КМ, а учесници су показали завидно знање ове недјеље у сали брчанске Гимназије.

Стручни жири у саставу: Бојан Бошковић, Димитрије Ивановић и Сафет Имамовић су били задужени за ток такмичења и преглед одговора.

Александар Пантелић, организатор такмичења рекао је да је задовољство видјети овако велики број људи који су показали интересовање када је у питању знање, те се захвалио Влади Брчко дистрикта БиХ што је препознала културолошки значај оваквих активности.

“Град Брчко је међу ријеткима у региону са оваквим типом такмичења. Градско квиз такмичење је већ прешло у традицију, а екипе нам сваке године све више долазе из сусједних градова али и држава. Настојаћемо оправдати ваша очекивања. Још једном честитке свим учесницима. Спремамо вам ускоро још квалитетних садржаја”, додаје Пантелић.


 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img