spot_img
spot_img

Брчко: Грађани незадовољни годином на измаку

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Већина грађана Брчко дистрикта протеклу годину оцјењује као веома лошу, док је за неке била просјечна. Ријетки су они који су за ову годину рекли да је била успјешна и с позитивним исходом.

Вријеме брзо тече, године пролазе, а грађани БиХ, па тако и Брчко дистрика на уласку у нову годину желе осим здравља, љубави и среће, да им живот коначно постане бољи.

Посредством лоше економске ситуације и тешког живота данас, грађани су генерално незадовољни ситуацијом у Дистрикту, те истичу како се надају промјенама. Немају баш много ријечи хвале за протеклу годину. Истичу како углавном нису задовољни протеклом годином те како су им се поред ријетких позитивних ствари догодиле многе негативне.

Иако нису оптимистични, грађани од Нове године ипак очекују промјене по питању власти. Посебно су се осврнули на отварање нових радних мјеста, поготово за младе, те на одљев мозгова и одлазак становништва у иноземство. Исказали су своје незадовољство суставом политике. Иако су неки рекли како Брчко Дистрикт добро напредује у односу на ентитете, ипак сматрају да би на томе требало интензивније радити.

Грађани су истакнули како би хтјели да се у новој деценији догађају боље и позитивније ствари. Жеље грађана су прије свега здравље, срећа, љубав и заједништво, а највише су своје жеље усмјерили према отварању нових радних мјеста и запошљавању младих особа.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img