spot_img
spot_img

Брчко: Година дана од нестанка Борислава Мишовића

spot_img
spot_img

Нестанак Борислава Мишовића Полицији Брчко дистрикта пријављен је 5. децембра 2021. године.

У Полицији истичу да је од чина пријављивања кренула интензивна потрага за Бориславом, који је био и запосленик ове институције, уз пуно укључивање других релевантних полицијских агенција и субјеката, који по природи ствари у овој ствари могу помоћи, рачунајући и Интерпол.

У Полицији Брчко дистрикта наглашавају да активности на проналаску Мишовића, као и осталих несталих лица из Брчко дистрикта никада нису прекинуте.

Стручни референт за односе са јавношћу и портпарол Полиције Брчко дистрикта Џевида Хукичевић каже да се чини све што као могућност стоји на располагању овој агенцији и другим ангажованим субјектима, но да за сада нема резултата.

Хукичевићева додаје да је извршено цјелокупно праћење и анализа кретања наведеног лица, све до његовог доласка до корита ријеке Саве.

Укључени су и капацитети Одјељења за јавну безбједност, тј. Пододјељења за заштиту и спасавање, Цивилне заштите Републике Српске, МУП-а Републике Српске, САЈ-а, односно ронилачких тимова…

Путем Интерпола упућен је и велики број аката, обавјештења и информација о обављеним провјерама, те је у протеклом периоду извршена провјера сваког новинског чланка, као и других информација на интернету које су се односиле на проналазак беживотних тијела Н.Н. лица у ријеци Сави и низводно.

Годину дана након нестанка Борислава Мишовића, његова супруга Весна каже да је у големој тузи која стално расте.

Она не може да прихвати и схвати да ни након годину дана, њен супруг није пронађен.

У Полицији посебно наглашавају да потрагу за несталим Мишовићем, као и за још двјема особама из Брчког које су такође нестале, Сабиром Јукић и Сенадом Памукчићем, интензивно настављају.

И овај пут упућен је позив грађанима да, уколико имају било каквих сазнања о несталим особама, иста подијеле са Полицијом Брчко дистрикта.

 

(rtvhit.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img