Brčko: Dubinsko čišćenje namještaja i vozila uz najsavremenije tehnologije

Brčaci više ne moraju brinuti koga će pozvati kada im je potrebna usluga dubinskog čišćenja namještaja i vozila.

Ekipa „Dubinsko Čišćenje Brčko DC“ najmodernijim uređajima mehanički, uz visokofrekventnu vibraciju i jaku usisnu snagu uklanja prašinu, grinje, perut, kožne ljuske i ostale čestice prljavštine iz vaših trosjeda, dvosjeda, fotelja, ugaonih garnitura, dušeka, stolica, vozila…

Pored estetskog, ovakvo čišćenje sa sobom nosi i brojne pogodnosti za vaše zdravlje, jer učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i brojne alergene iz sredina u kojima vi i vaši najbliži provodite najviše vremena.

- Reklama -

Valja napomenuti i da namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni nekoliko sati nakon čišćenja, a vrijeme potrebno za samo čišćenje zavisi od zaprljanosti. Redovnim čišćenjem i održavanjem, vaš namještaj ili vozilo izgledaće isto kao i kada ste ga kupili – bez prašinje i nečistoća.

Dubinsko čišćenje posebno se preporučuje vlasnicima kućnih ljubimaca, pušačima, osobama sa astmom i alergičnim osobama, kao i u prostorijama gdje borave djeca.

Povjerite čišćenje i održavanje vašeg doma i vozila obučenim tehničarima iz „Dubinsko Čišćenje Brčko DC“ i bićete zadovoljni čistoćom i svježinom vašeg stalnog okruženja. Kvalitetna usluga i povoljne cijene sjajna su prilika da vaš stari namještaj ili vozilo ponovo zasijaju!

Dubinsko pranje vašeg namještaja ili vozila možete naručiti putem broja telefona 062/964-359 ili putem Fejsbuk stranice Dubinsko Čišćenje Brčko DC“.

(sponzorisana objava/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime