spot_img
spot_img

Брчко: Дубинско чишћење намјештаја и возила уз најсавременије технологије

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Брчаци више не морају бринути кога ће позвати када им је потребна услуга дубинског чишћења намјештаја и возила.

Екипа „Дубинско Чишћење Брчко ДЦ“ најмодернијим уређајима механички, уз високофреквентну вибрацију и јаку усисну снагу уклања прашину, гриње, перут, кожне љуске и остале честице прљавштине из ваших тросједа, двосједа, фотеља, угаоних гарнитура, душека, столица, возила…

Поред естетског, овакво чишћење са собом носи и бројне погодности за ваше здравље, јер учинковито одстрањује дубинску прашину, прљавштину, гриње и бројне алергене из средина у којима ви и ваши најближи проводите највише времена.

Ваља напоменути и да намјештај и други предмети очишћени на овај начин остају влажни неколико сати након чишћења, а вријеме потребно за само чишћење зависи од запрљаности. Редовним чишћењем и одржавањем, ваш намјештај или возило изгледаће исто као и када сте га купили – без прашиње и нечистоћа.

Дубинско чишћење посебно се препоручује власницима кућних љубимаца, пушачима, особама са астмом и алергичним особама, као и у просторијама гдје бораве дјеца.

Повјерите чишћење и одржавање вашег дома и возила обученим техничарима из „Дубинско Чишћење Брчко ДЦ“ и бићете задовољни чистоћом и свјежином вашег сталног окружења. Квалитетна услуга и повољне цијене сјајна су прилика да ваш стари намјештај или возило поново засијају!

Дубинско прање вашег намјештаја или возила можете наручити путем броја телефона 062/964-359 или путем Фејсбук странице Дубинско Чишћење Брчко ДЦ“.

(sponzorisana objava/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img