spot_img

Брчко: Друга сезона Паб квиза окупила преко 800 учесника

Published:

- Advertisement -

Друга сезона Паб квиза у Брчком је успјешно приведена крају.

Након дуге сезоне пуне неизвјесности и преокрета титулу шампиона је однијела екипа Karl Marx. (Димитрије Ивановић, Борислав Ђурђевић, Бранислав Рибар, Зоран Ђорђевић, Славко Сићановић и Бранислав Ристић).

Друго мјесто само за бодом заостатка заузела је екипа Било како (Бојан Бошковић, Дарко Радовановић, Перо Којић, Дејан Жигић и Владо Стокић). Треће мјесто припало је екипи Coon and friends (Сафет Имамовић, Азра Биједић, Адис Мујдановић, Есмир Пљасковић, Харис Кикић и Мирза Имамовић).

Из удружења Stand-Up BH су навели да са поносом могу рећи да су у само 8 квизова окупили 169 екипа и преко 800 учесника у Балкан Пабу у Брчком.

„Паб квиз у многоме доприноси подизању квалитете и разноврсности културно-забавне сцене на подручју Брчко дистрикта. Идеја квиза јесте да се млади окупе у едукативној и забавној активности. Трудили смо се да сваки квиз у сезони има едукативни карактер, да се насмијемо, а и доста тога научимо. Драго нам је да се овај пројекат који смо покренули показао и више него успјешним и што у нашем граду има простора за то. Увелико смо почели и са припремама за трећу сезону, спремамо доста нових ствари, још узбудљивије такмичење и много награда током такмичења, као и вриједне награде за екипе на финалној табели идуће сезоне“, истакао је Александар Пантелић организатор и предсједник удружења Stand-Up BH.

„Велико нам је задовољство што смо били дио екипе која је идеју првог паб квиза спровела у дјело. Потрудили смо се да спојимо забавну и културну сферу друштва што је дало позитиван резултат код омладине која је нестрпљиво чекала сваки сљедећи круг. Додао бих и да ће се наша сарадња свакако наставити и убудуће на истим и сличним пројектима“, закључио је власник Балкан Паба Давор Максимовић.

„Било је изузетно забавно с једне стране, а с друге стране одушевљен сам што је у читавом циклусу учествовао велики број екипа, велики број људи из нашег града што значи да овај град има потенцијала када је у питању знање, да има интересовања те врсте што је нешто веома позитивно. Ова побједа нам много значи, али највећа је побједа што је неколико стотина људи учествовало у овом квизу. Ми имамо једну компактну екипу, која има искуства, која је прошла свијет и која има знања из разних области. Наши директни противници су били заиста сјајни, нажалост овај пут нису имали среће и једно питање је пресудило, што се могло десити и нама. Очекујемо да овај град гледајући ове ствари настави што више улагати у знање и догађаје као овај“, рекао је Борислав Ђурђевић члан екипе Karl Marx.

Један од учесника и члан побједничке екипе Бранислав Рибар је истакао да му је било задовољство бити дио екипе и учествовати. Он се мало касније придружио својим другарима и драго му је да су успјели освојити прво мјесто. Није то велика побједа, али је у сваком случају велика мотивација за људе који желе да се докажу. „Поручио бих свим младима у граду да се одазову на оваква такмичења, јер ово су лијепа искуства гдје могу доста тога да науче, као и да покажу шта знају.“, закључио је Рибар.

„Ово је велико искуство с обзиром да је догађај као овај нешто сасвим ново у нашем граду, а што се може видјети и по посјети у Балкан пабу. Ово је добар начин да се искажемо, да тестирамо себе и наше знање. Доста смо нових људи упознали кроз Паб квиз, а и много људи нас сами већ препознају с обзиром да смо однијели побједу пар пута током овог циклуса“, истакао је Бојан Бошковић представник другопласиране екипе Било како.

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img