spot_img
spot_img

Брчко домаћин регионалне карате лиге

spot_img
spot_img

Наш град је у суботу, 24. децембра, био домаћин другог кола регионалне карате лиге Бирча, Семберије, Мајевице и Посавине за младе и перспективне спортисте.

На манифестацији наступило је нешто мање од 300 такмичара у појединачној конкуренцији и 25 екипа у екипном дијелу такмичења.

Посебан акценат ставља се на то да је Регионални Карате Савез БСМиП у кооперацији са привредницима махом из Брчког али и наше регије, свим учесницима на оба кола лиге поклонио је бесплатно учешће на догађају те на тај начин пружио сатисфакцију у њиховом даљем раду и настојању у области карате достигнућа.

Обзиром да је лигашки начин такмичења у другим спортовима и земљама показао да је један од круцијалних за стицање бољих вјештина и способности као и искуства за међународне видове такмичења, Регионални Савез је од ове године почео упражњавати лигашки дио такмичења.

 

На тај начин наши млади и перспективни спортисти стичу бољи увид у властите способности те граде инивидуални борилачки карактер који би као такав се требао показати на државним а и такмичењима мимо граница БиХ.

Изуетно смо задовољни одзивом и масовношћу што нам улива наду да ће овај вид спортског усавршавања добити и традиционални епилог, истиче Данијел Перић, менаџер маркетинга и односа са јавношћу регионалог карате савеза БСМиП.

Организатор лиге је Регионални Карате Савез БСМиП уз помоћ друштвено освешћених привредника који су пружили велику подршку и помоћ организацији, те им због тога дугујемо немјерљиву захвалност, додају организатори.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img