Brčko dočekalo Brankicu

Na Trgu mladih u Brčkom danas je organizovan doček za Brankicu Mihajlović, odbojkašicu reprezentacije Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Japanu.

“Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da proslavim Brčko, moj grad, mjesto gdje sam odrasla”, istakla je Mihajlovićeva.

- Reklama -

Odgovarajući na pitanje novinara kako gleda na to što se sve više mladih u Brčkom odlučuje da baš zbog nje trenira odbojku, Mihajlovićeva je rekla da joj je najvažnije da to zaista vole i da se trude, da budu uporni.

Mihajlovićeva, koja se prethodno sastala sa gradonačelnikom Brčkog Sinišom Milićem, dodala je da u subotu putuje u Japan, jer za pet dana počinje nova sezona.

Milić je zahvalio Mihajlovićevoj u ime svih sugrađana.

“Brankica nas je po ko zna koji put obradovala, ovaj put sa svjetskim zlatom”, rekao je Milić i podsjetio da je Mihajlovićeva prošle godine u Brčko donijela evropsko zlato.

On je poželio Mihajlovićevoj da se i sljedeće godine sretnu na istom mjestu, poslije Evropskog prvenstva u odbojci, ali i 2020. nakon Olimpijskih igara.

“Brčko je grad odbojke. Sasvim je sigurno da će ova sredina i ubuduće iznjedriti šampione”, rekao je Milić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je 20. oktobra u Japanu titulu šampiona svijeta u odbojci, pobijedivši reprezentaciju Italije.

 

 

 

 

(SRNA)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime