spot_img
spot_img

Брчко дочекало Бранкицу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На Тргу младих у Брчком данас је организован дочек за Бранкицу Михајловић, одбојкашицу репрезентације Србије, која је освојила златну медаљу на Свјетском првенству у Јапану.

“Велико ми је задовољство што могу да прославим Брчко, мој град, мјесто гдје сам одрасла”, истакла је Михајловићева.

Одговарајући на питање новинара како гледа на то што се све више младих у Брчком одлучује да баш због ње тренира одбојку, Михајловићева је рекла да јој је најважније да то заиста воле и да се труде, да буду упорни.

Михајловићева, која се претходно састала са градоначелником Брчког Синишом Милићем, додала је да у суботу путује у Јапан, јер за пет дана почиње нова сезона.

Милић је захвалио Михајловићевој у име свих суграђана.

“Бранкица нас је по ко зна који пут обрадовала, овај пут са свјетским златом”, рекао је Милић и подсјетио да је Михајловићева прошле године у Брчко донијела европско злато.

Он је пожелио Михајловићевој да се и сљедеће године сретну на истом мјесту, послије Европског првенства у одбојци, али и 2020. након Олимпијских игара.

“Брчко је град одбојке. Сасвим је сигурно да ће ова средина и убудуће изњедрити шампионе”, рекао је Милић.

Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је 20. октобра у Јапану титулу шампиона свијета у одбојци, побиједивши репрезентацију Италије.

 

 

 

 

(SRNA)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img