Brčko: Dobitni tiket, pa promjena kvote

Našoj redakciji javio se čitalac koji je u brčanskoj “Meridian” kladionici juče regularno odigrao meč sa neobičnom kvotom, te dobio 210,60 KM, ali mu je isplata odbijena uz obrazloženje da “je napravljena greška prilikom određivanja kvote”.

Čitalac, koji je želio ostati anoniman, primjetio je neobično veliki koeficijent na ponudi kladionice i odlučio da odigra meč. Kladionica u ulici Paje Jovanovića 5/1 je bez prigovora prihvatila tiket na kome je kvota iznosila 10,53.

- Reklama -

Kada je tiket “prošao”, i kada je naš čitalac došao u kladionicu po svoju isplatu, odbijen je sa obrazloženjem da je kvota pogrešno unijeta, te da je ispravna kvota 1,75, te da mu dobitak mogu isplatiti samo pod tim uslovima.

“Da je na ovom meču bio promašaj, tiket bi bio gubitni. U tom slučaju kladionica mi sigurno ne bi vratila ulog i ne znam slučaj da se to negdje desilo”, kaže naš čitalac.

“Nakon što je kladionica odbila da mi isplati tiket, tražio sam da razgovaram sa menadžerom poslovnice. Objasnio sam mu o čemu se radi, on mi je rekao da ne mogu da dobijem novac jer je u pitanju greška, te da će mi nakon razgovora sa centralom u Beogradu odrediti novu kvotu. Određena je kvota 1,75, iako je ranija kvota koju sam odigrao prošla provjeru te iste centrale”, dodaje on.

Pitanje koje se postavlja je – da li naš čitalac mora da plaća za grešku kladionice? I, kao što je i sam upitao – da li bi u slučaju da tiket nije bio dobitni kladionica refundirala uplaćena sredstva?

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime