Brčko dobilo prvi Gimnastički klub

Asocijacija “Sportissimo” je, nakon osam godina uspješnog rada, pored osnovnog programa Univerzalne škole sporta i Škole fudbala, nedavno osnovala i prvi gimnastički klub u našem gradu – “Gimnastika Sportissimo“.

Dokazani u usađivanju ljubavi prema sportu u najmlađima u ponudi imaju nekoliko programa. Za početak, tu je gimnastika za uzraste od pet do četrnaest godina. Za sve polaznike ove grupe prvi mjesec nakon upisa je besplatan!

- Reklama -

Zatim, tu je škola sporta za klince i klinceze uzrasta od četiri do jedanaest godina. Djeca u toku jedne školske godine u ovoj školici prolaze kroz plivanje, fudbal, košarku, atletiku, gimnastiku, odbojku, rukomet, tenis, kao i kroz razne poligone za razvoj motoričkih sposobnosti.

Sportissimo” nudi i školu fudbala za djecu rođenu od 2004. do 2012. godine, s tim da je za one rođene 2011. i 2012. godine ova školica besplatna.

Svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona 066/213-444 ili se za više informacija javiti na Fejsbuk stranici Univerzalne škole sporta “Sportissimo” – OVDJE.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime