spot_img
spot_img

Брчко добило први Гимнастички клуб

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Асоцијација “Sportissimo” је, након осам година успјешног рада, поред основног програма Универзалне школе спорта и Школе фудбала, недавно основала и први гимнастички клуб у нашем граду – “Gimnastika Sportissimo“.

Доказани у усађивању љубави према спорту у најмлађима у понуди имају неколико програма. За почетак, ту је гимнастика за узрасте од пет до четрнаест година. За све полазнике ове групе први мјесец након уписа је бесплатан!

Затим, ту је школа спорта за клинце и клинцезе узраста од четири до једанаест година. Дјеца у току једне школске године у овој школици пролазе кроз пливање, фудбал, кошарку, атлетику, гимнастику, одбојку, рукомет, тенис, као и кроз разне полигоне за развој моторичких способности.

Sportissimo” нуди и школу фудбала за дјецу рођену од 2004. до 2012. године, с тим да је за оне рођене 2011. и 2012. године ова школица бесплатна.

Сви заинтересовани могу се јавити на број телефона 066/213-444 или се за више информација јавити на Фејсбук страници Универзалне школе спорта “Sportissimo” – ОВДЈЕ.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img