spot_img

Brčko dobilo prvi Gimnastički klub

Published:

spot_img

Asocijacija “Sportissimo” je, nakon osam godina uspješnog rada, pored osnovnog programa Univerzalne škole sporta i Škole fudbala, nedavno osnovala i prvi gimnastički klub u našem gradu – “Gimnastika Sportissimo“.

Dokazani u usađivanju ljubavi prema sportu u najmlađima u ponudi imaju nekoliko programa. Za početak, tu je gimnastika za uzraste od pet do četrnaest godina. Za sve polaznike ove grupe prvi mjesec nakon upisa je besplatan!

Zatim, tu je škola sporta za klince i klinceze uzrasta od četiri do jedanaest godina. Djeca u toku jedne školske godine u ovoj školici prolaze kroz plivanje, fudbal, košarku, atletiku, gimnastiku, odbojku, rukomet, tenis, kao i kroz razne poligone za razvoj motoričkih sposobnosti.

Sportissimo” nudi i školu fudbala za djecu rođenu od 2004. do 2012. godine, s tim da je za one rođene 2011. i 2012. godine ova školica besplatna.

Svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona 066/213-444 ili se za više informacija javiti na Fejsbuk stranici Univerzalne škole sporta “Sportissimo” – OVDJE.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img