Брчко дистрикт: Објављен Јавни позив за финасирање пројеката од јавног интереса - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчко дистрикт: Објављен Јавни позив за финасирање пројеката од јавног интереса

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Одјељења за стручне и административне послове Владе Брчко дистрикта јучер је објавило Јавни позив за финансирање и суфинансирање приједлога програма и пројеката од јавог интереса.

Износ средстава по програму односно пројекту које апликанти могу добити је од 2.000 до 15.000 КМ.

“Јавним позивом је предвиђено финансирање и суфинансирање програма односно пројеката од јавног интереса у областима заштите лица с инвалидитетом, друштвене бриге о дјеци и младима, помоћи старима, заштите и промовисања људских права, волонтерства, сузбијања дискриминације, образовања, одрживог развоја, насиља у породици и малољетничког насиља, борбе против овисности, заштите животне средине и хуманитарни рад”, појаснио је Сенад Туфекчић, шеф ресорног одјељења.

Избор програма и пројеката ће се вршити на основу општих и посебних критерија међу којима су најважнији квалитет и садржај пријављеног програма односно пројекта, квалитет досадашњег рада, успјеси и искуства, континуитет сарадње с Одјељењем, непосредна друштвена корист за заједницу, те досадашње искуство у провођењу програма и пројеката финансираних из истог или других извора.

Туфекчић је истакао да минимални износ средстава по програму, односно пројекту које апликанти могу добити је од 2.000 до 15.000 КМ а укупно је за ове намјене из буџета Брчко дистрикта издвојено 220.000 КМ.

Јавни позив је отворен до 04.07.2023. године, а резултати одабира програма или пројекта ће бити објављени на интернет страници Владе Брчко дистрикта БиХ половином осмог мјесеца 2023. године.

 

 

(radiobrcko.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img