spot_img
spot_img

Брчко: “Дани здравља” 6. и 7. новембра

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Фонд здравственог осигурања Брчко дистрикта БиХ, уз техничку подршку удружења грађана “Беба више”, по први пут у нашем граду организује конференцију “Дани здравља”.

Конференција ће се одржати у сриједу и четвртак, 6. и 7. новембра 2019. године, а циљ је представљање достигнућа у области медицине и здравствене заштите, као и усвајања знања, смјерница и стратегија које ће допринијети побољшању здравственог система Брчко дистрикта.

Првог дана Конференције, у великој сали Дома културе у Брчком са почетком у 11 часова, поред презентација здравствених установа из Босне и Херцеговине и региона бићие уприличена и панел дискусија на којој ће поред еминентних гостују и предавача учествовати и представници изборне и законодавне власти у Брчко дистрикта, као и представници јавне здравствене установе и приватних здравствених установа са подручја Брчко дистрикта.

Другог дана Конференције, 07. новембра предвиђено је представљање здравствених установа и фармацеутских кућа које ће се одржати у просторијама Омладинског центра у Брчком, са почетком у 10 часова.

Биће то прилика да се сви заинтересовани грађани и здравствени радници у директном контакту обрате излагачима.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img