spot_img
spot_img

Брчко: АСуБиХ обиљежава Међународни дан средњошколаца

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У недељу, 17. новембра, чланови Локалног тима Брчко Асоцијације средњошколаца у БиХ обиљежиће Међународни дан средњошколаца.

Локални тим Брчко сваке године реализује различите активности поводом Међународног дана средњошколаца, а ове године реализује Округли сто у просторијама Ислахијета од 11 до 13 часова.

Тема овогодишњег Међународног дана средњошколаца је однос професора и ученика, па ће и Округли сто бити одржан под мотом “Дајте нам могућност да градимо нашу будућност”.

17. новембар је Међународни дан средњошколаца, дан када средњошколци цијелог свијета стављају фокус јавности на своје проблеме. Овај дан обиљежава се у знак сјећања на студентске протесте који су одржани у Прагу 17. новембра 1939. године, када су студенти протествовали против нацистичке окупације, те су стрељани без претходног суђења.

Асоцијација средњошколаца у Босни и Херцеговини (АСуБиХ) је невладина, нестраначка и неполитичка организација чији је основни циљ побољшање статуса средњошколаца у земљи и окупља све младе који похађају средњу школу на простору БиХ. Локални тимови су одјељења АСуБиХ-а који реализују активности које организација проводи у цијелој БиХ, али реализују и своје самосталне активности.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img