Brčko: 20 dana nas dijeli od velikog sportskog spektakla u našem gradu

Mlada ekipa plesnog kluba Mambo iz Brčkog nakon prošlogodišnjeg zasigurno najvećeg sportskog događaja i  velikog spektakla koji je upriličila u našem gradu kada je organizovala prvi WDSF World Open Brcko Championship sa učesnicima iz 31 države krupnim koracima ide prema dugom WDSF World Open Brcko Championship turniru u latino američkim i standardnim plesovima koji će se u našem gradu održati 20. jula 2019 godine u sportskoj dvorani Gimnazije u Brčkom.

Organizatori očekuju dolazak učesnika iz više od 30 država svijeta i pripremaju zaista nešto po čemu naš grad već postaje prepoznatljiv na sportskoj mapi svijeta.

Ono po čemu su jedinstveni u svijetu, a to je besplatan ulaz za publiku, učiniće još glamuroznijim ovaj događaj jer će naši sugrađani imati priliku da besplatno sa tribina posmatraju sam krem ovog sporta jer organizatori najavljuju dolazak velikog broj učesnika i veliki broj vrhunskih sportsko plesnih parova koji su rangirani u top 20 na svjetskog rang listi.

Ono što posebno ističu za publiku je da ne brinu za vrućine, jer će sportska dvorana Gimnazije za tu priliku biti klimatizovana i potpuno će promijeniti svoj izgled vrhunskom scenografijom.

Na Vama je samo da dođete, prepustite se uživanju i podržite sve parove a posebnno domaće plesne parove, članove PK Mambo Brčko Đakomo Lazarini – Mišel Nazarenus i Živojin Suvajac i Isidora Cvijetić koji će se punopravno boriti za što bolji plasman.

Vidimo se 20 Jula u Brčkom!

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime