Брчанско смеће посвађало бијељинску политику - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчанско смеће посвађало бијељинску политику

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић изјавио је да ће први стати испред камиона који покушају да из Брчко дистрикта довезу отпад на простор бијељинског „Еко-Депа“ и да директор овог предузећа Драгиша Марјановић није имао правни основ да учествује на јавном позиву Дистрикта који подразумијева одлагање отпада из Брчког на подручје Бијељине.

– И поред свих малверзација за које смо Марјановића теретили и поднијели кривичне пријаве, таквом човјеку је пало на памет да учествује у јавном позиву Брчко Дистрикта, како би отпад из Дистрикта био довожен на депонију у Бијељину. Правоснажном пресудом је утврђено да је у „Еко-Депу“ представник Града градоначелник, а не Скупштина, и нећемо одустати док све мутне послове не разјаснимо до краја – упозорио је Петровић.

Он је најавио да ће са грађанима Бијељине којима депонија ствара проблем организовати најмасовнији протест до сада и да ће „бахатим директорима из СНСД-а и скупштинске већине“ говорити – лопови изађите, обогатили сте се од народног новца и купили станове, а настављате красти народни новац.

– То ће бити прилика да и грађани покажу колико им је стало да овај проблем буде ријешен. Морамо ићи ка томе да депонија буде потпуно затворена, али док постоји овакво руководство, то неће бити могуће – рекао је Петровић и додао да ће јавност бити обавијештена о датуму одржавања протеста.

 

 

(infobijeljina.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img