spot_img
spot_img

Brčansko smeće posvađalo bijeljinsku politiku

spot_img
spot_img

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović izjavio je da će prvi stati ispred kamiona koji pokušaju da iz Brčko distrikta dovezu otpad na prostor bijeljinskog „Eko-Depa“ i da direktor ovog preduzeća Dragiša Marjanović nije imao pravni osnov da učestvuje na javnom pozivu Distrikta koji podrazumijeva odlaganje otpada iz Brčkog na područje Bijeljine.

– I pored svih malverzacija za koje smo Marjanovića teretili i podnijeli krivične prijave, takvom čovjeku je palo na pamet da učestvuje u javnom pozivu Brčko Distrikta, kako bi otpad iz Distrikta bio dovožen na deponiju u Bijeljinu. Pravosnažnom presudom je utvrđeno da je u „Eko-Depu“ predstavnik Grada gradonačelnik, a ne Skupština, i nećemo odustati dok sve mutne poslove ne razjasnimo do kraja – upozorio je Petrović.

On je najavio da će sa građanima Bijeljine kojima deponija stvara problem organizovati najmasovniji protest do sada i da će „bahatim direktorima iz SNSD-a i skupštinske većine“ govoriti – lopovi izađite, obogatili ste se od narodnog novca i kupili stanove, a nastavljate krasti narodni novac.

– To će biti prilika da i građani pokažu koliko im je stalo da ovaj problem bude riješen. Moramo ići ka tome da deponija bude potpuno zatvorena, ali dok postoji ovakvo rukovodstvo, to neće biti moguće – rekao je Petrović i dodao da će javnost biti obaviještena o datumu održavanja protesta.

 

 

(infobijeljina.com)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img