Brčansko klizalište – centar zabave tokom zime

- Reklama -

Klizališni kompleks na stadionu malih sportova „Blatuša“ u centru Brčkog već skoro mjesec dana je omiljeno mjesto zabave, druženja, smijeha i okupljanja za sve generacije i uzraste, raspoložene da stanu na led u klizaljkama.

Ujedno, od otvaranja klizališne sezone 27. decembra 2019. godine, ovogodišnje klizalište je jedno od najposjećenijih mjesta u gradu i već sada možemo reći da će ovo biti najbolja klizališna sezona od kada JP „Komunalno Brčko“ rukovodi klizalištem.

- Reklama -

Mališani koji su prethodnih godina naučili da kližu, ove godine nastavili su sa svojim klizačkim aktivnostima, a neki su čak svoje pokrete upotpunili i zanimljivim i poprilično zahtjevnim akrobacijama. Za njima ne zaostaju ni stariji, pa ni oni koji nisu vični klizanju, ali žele da iskoriste ove zimske čarolije i uživaju sa djecom, prijateljima ili partnerima u ledenim zimskim radostima.

Klizalište je otvoreno svakog dana. Nalazi se na stadionu malih sportova “Blatuša” u centru grada. Radno vrijeme klizališta je od 09-22 h, besplatno klizanje je od 09-10 h, a zadnja prodaja ulaznica u 21 h. Cijena za sat klizanja radnim danima je 3 KM, a vikendom 5 KM. Klizaljke su obezbjeđenje od brojeva 26/27 do 49/50.

Vidimo se na ledu.

 

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime