spot_img
spot_img

Брчанско клизалиште – центар забаве током зиме

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Клизалишни комплекс на стадиону малих спортова „Блатуша“ у центру Брчког већ скоро мјесец дана је омиљено мјесто забаве, дружења, смијеха и окупљања за све генерације и узрасте, расположене да стану на лед у клизаљкама.

Уједно, од отварања клизалишне сезоне 27. децембра 2019. године, овогодишње клизалиште је једно од најпосјећенијих мјеста у граду и већ сада можемо рећи да ће ово бити најбоља клизалишна сезона од када ЈП „Комунално Брчко“ руководи клизалиштем.

Малишани који су претходних година научили да клижу, ове године наставили су са својим клизачким активностима, а неки су чак своје покрете употпунили и занимљивим и поприлично захтјевним акробацијама. За њима не заостају ни старији, па ни они који нису вични клизању, али желе да искористе ове зимске чаролије и уживају са дјецом, пријатељима или партнерима у леденим зимским радостима.

Клизалиште је отворено сваког дана. Налази се на стадиону малих спортова “Блатуша” у центру града. Радно вријеме клизалишта је од 09-22 h, бесплатно клизање је од 09-10 h, а задња продаја улазница у 21 h. Цијена за сат клизања радним данима је 3 КМ, а викендом 5 КМ. Клизаљке су обезбјеђење од бројева 26/27 до 49/50.

Видимо се на леду.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img