Brčanski studenti i nevladine organizacije u akciji dezinfikovanja javnih i privatnih površina

Savez studenata Ekonomskog fakulteta Brčko, kao i aktivisti brojnih nevladinih organizacija sa područja Brčko distrikta, dobrovoljno učestvuje u akciji dezinfikovanja privatnih i javnih površina u Brčko distriktu, pri Civilnoj zaštiti.

Predsjednik Saveza studenata Brčko distrikta Vladimir Kanostrevac kaže da su i ranije, u kriznim situacijama studenti preuzimali inicijativu i odgovornost.

“Savez studenata Ekonomskog fakulteta Brcko uz RSK “Nemo”, moto klub “Grunf”, UG “X Centar” i ostale nevladine organizacije je od samog početka uključen u akciju dezinfikovanja privatnih i javnih objekata i ustanova u Brčkom, pri Civilnoj zaštiti. Naš grad može da bude ponosan na svoje studente, a ja sam lično veoma zadovoljan jer je naša studentska organizacija jedna od aktivnijih studentskih organizacija u BiH u ovoj situaciji”, kazao je Kanostrevac.

Pored ove, glavne aktivnosti, nisu zaboravljene i studentske dužnosti.

“Takođe vodimo računa da našim studentima obezbjedimo što zanimljiviji i produktivniji boravak u njihovim domovima, dostavljajući im stručne ali i druge korisne sadržaje, te im pružamo mogućnost da se dodatno, neformalno obrazuju, dostavljajući im platforme koje nude mogućnost pohađanja onlajn kurseva iz raznih oblasti. S obzirom da smo mi ponajviše pogođeni izolacijom, to je samo jedan od razloga koji nas je potaknuo na akciju, a najveći pokretač i najveća satisfakcija su nam zahvalni naši građani” istakao je Kanostrevac.

 

 

 

 

(rtvhit.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime