spot_img
spot_img

Брчанске рукометашице славиле против Леотара

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Рукометашице Јединства су у 16. колу Премијер лиге БиХ одличном и врло разноврсном игром у свим елементима надиграле гошће из Требиња и сасвим заслужено славиле резултатом 28:19 (16:8).

Брчанске Амазонке су већ у 8. минуту утакмице показале да ће се рукометашице Леотара ове суботе кући вратити поражене пошто су повеле убједљивим резултатом 5:2.

Лепршаву игру у нападу те чврсту и добро организовану одбрану, Брчанке су показале између 20. и 30. минута. У том периоду примиле су само један, а постигле 7 голова. То је било довољно да се на одмор оде са озбиљном предношћу од 8 голова.

Слична ситуација била је између 40.и 48.минута. Домаће рукометашице су постигле 8, а Леотар 3 гола, тако да је семафор показивао чак 13 голова предности , 24:11.

У посљедњих десет минута утакмице тренер Јединства Радовановић је пружио прилику да заиграју и дјевојчице које не добијају пуно шанси током премијерлигашког такмичења.

Тај његов потез допринио је да Херцеговке ублаже пораз, будући да су у посљедњих 12 минута постигле чак 8, а примиле само 4 гола.

РК ЈЕДИНСТВО – ЖРК ЛЕОТАР 28 : 19 (16 : 8)

Сала економске сале. Гледалаца : 50. Судије Обренко Миљковић (Бијељина) и Душко Ристанић (Брчко).
Седмерци : Јединство 5 (3), Леотар 5 (3).
Искључења: Јединство 6 минута, а Леотар 6 минута.
РК Јединство :Авдић, Ђурић, Коловић, Дринић, Антић, Недић 4, Аликаић 7, Лукић 8(1), Пајић 1, Сорак 3(2), Катић 5.
ЖРК Леотар : Рачић, Боро 2, Бркан 2, Којовић, Црногорац 3 (1), Ратковић 3, Ковачевић 5 (1), Кисин, Дурсун 2, Шаренац, Јегдић 2 (1).
Играч утакмице: Јелена ЛУКИЋ ( Јединство)

 

 

(М.Д./nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img