Brčanske Princeze treniraju onlajn

Po uzoru na evropske klubove odbojkašice Bimal Jedinstva danas počinju sa onlajn treninzima.

Trener Smail Pezerović kaže da je ovo, prije svega bitno i važno u smislu psihološke podrške igračicama.

-Mi smo djevojke raspustili 10.marta, od 8. su bile u karantinu, a nakon 14 dana dobili smo potvrdu da niko od njih nije zaražen korona virusom što nas čini izuzetno srećnim. One su po odlasku iz Brčkog dobile individualne programe, znali smo da će ovo potrajati tako da smo se pripremili na duže staze. Prije dva dana smo odradili i sastanak putem interneta, a evo od danas startujemo i sa onlajn fitnes treninzima s tim da djevojke imaju obavezu da prate svoje individualne programe. Neće ovo biti veliki intenzitet ali očekujemo veliki i pozitivan psihološki efekat, da djevojke znaju da nisu same i da lakše podnose izolaciju – rekao je Pezerović.

Trener Bimal Jedinstva prokomentarisao je i prijedlog predsjednika OS BiH Alije Fatića da se prvenstvo prekine i da se šampionima proglase odbojkašice Gacka koje imaju meč više od Bimal Jedinstva.

-Raspon rješenja je ogroman, u fudbalu se insistira da se završe takmičenja. U ovom momentu logično je da vidimo reakcije CEV-a i modele po kojima će ostali savezi završiti takmičenja. Trend je da su pojedine zemlje proglasile kraj prvenstva, međutim, niko nije proglasio šampiona. Pojedini su odredili učesnike CEV Takmičenja ali nigde kao kod nas nije postojao tako nakaradan prijedlog po kojem bi se nekom poklonila titula. Mislim da moramo sačekati, a ako se ne bude igralo, onda ne treba ni postojati šampion – jasan je Pezerović.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime