spot_img
spot_img

Брчанка оптужена за покушај крађе доњег веша

spot_img
spot_img

Тужилаштво Брчког оптужило је Ј.Б. из тог града за покушај крађе сетова доњег веша и спреја за тијело из брчанске трговине.

Наиме, у оптужници се наводи да је веш и спреј покушала украсти 2. фебруара, те да је тога дана ушла у радњу “Синсаy” и у намјери прибављања противправне имовинске користи са изложбених полица узела два сета доњег веша од три комада, један доњи веш розе боје, сет доњег веш боја беж/црна од два комада, један сет доњег веша боје црно/розе и један сет доњег веша сиве боје, као и спреј за тијело, све марке “Синсаy”.

Осим тога се наводи да је са доњег веша поскидала етикете, те да су све ствари које је намјеравала узети вриједне 90,40 КМ.

“Ствари је ставила у торбу, у намјери да се удаљи из продавнице са одузетим стварима, а да их не плати. Приликом њеног изласка из продавнице активирао се аларм”, наводи се у оптужници.

Даље се наводи да су жену по активирању аларма задржали радници и спријечили крађу.

“Дакле, покушала је туђу покретнину мале вриједности одузети другом с циљем да њеним присвајањем себи прибави противправну имовинску корист такве вриједности, чиме је починила кривично дјело крађа у покушају”, наводе из Тужилаштва Брчког.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img