Брчака навигација одвела у непроходни дио Просаре, пронашли га након неколико сати - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчака навигација одвела у непроходни дио Просаре, пронашли га након неколико сати

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Да су полицијски службеници увијек у служби грађана, без обзира на доба дана, временске услове и околности потврђује и несвакидашња ситуација која се три часа иза поноћи десила у непроходном дијелу планине Просара.

Наиме, око 3.40 часова Полицијска станица Козарска Дубица добила је пријаву да се на шумском путу планине Просара налази заглављено возило, чијег је возача, који је путовао из Брчког, навигација одвела у наведеном правцу.

„Возач који је био сам путем телефона је позивао Оперативно дежурство Полицијске управе Бањалука, која је даље о свему обавијестила Полицијску управу Приједор. Патрола Полицијске станице Козарска Дубица одмах је поступила по пријави и заједно са Ватрогасном јединицом упутили се на терен, на простор планине Просара“, потврдила је то за „РТВ КД“ портпарол Полицијске управе Приједор Звездана Алендаревић.

Она је појаснила да су полицијски службеницу путем телефона остварили контакт са возачем, који због чињенице да је ноћ, није био у могућности да предочи тачну локацију.

„Уз константну комуникацију са возачем, претрага терена трајала је до 7.10 часова када су возач и возило лоцирани. Уз помоћ вучног возила и опреме возило је извучено, а возачу је пружена адекватна помоћ“, навела је портпарол Полицијске управе Приједор.

Полицијски службеници у сарадњи са другим службама и овај пут су у оквиру својих редовних активности, показали прије свега храброст, спремност али и хуманост. То потврђује и неизмјерна захвалност задовољног грађанина за пружену помоћ, наводи „РТВ КД“.

 

 

(rtv-kd.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img