spot_img
spot_img

Брчак усмртио бицклисту у Ратковићима и побјегао: Возило скривао у шуми

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла и Полицијске станице Челић, у сарадњи са Полицијом Брчко дистрикта, открили су возача који је 14. септембра усмртио бициклисту М.Г. рођен (1961) у мјесту Ратковићи и побјегао.

Полицијски службеници пронашли су возило VW Голф које је било скривено у шуми у Брчком. Утврђено је да ово возило користи М.Ф., рођен 1988.године из Горњег Рахића, Брчко Дистрикт БиХ.

“Даљњим оперативним радњама пронађено је сакривено предметно возило на подручју Брчко дистрикта, док је М.Ф. одузета слобода и исти је приведен у просторије за задржавање Управе полиције МУП ТК-а. Дана, 24.9.2023.године М.Ф. је уз Извјештај предат Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на надлежност и даље поступање, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело Тешка кривична дјела против сигурности јавног промета и кривично дјело Неуказивање помоћи особи повријеђеној у саобраћајној незгоди”, саопћено је из МУП-а ТК.

Из Тужилаштва ТК речено је како ће осумњичени данас бити испитан и против њега ће бити донесена наредба о провођењу истраге.

“Поступајући тужилац ће након испитивања подузимати даље мјере и истражне радње према осумњиченој особи”, навео је Адмир Аранутовић, портпарол Тужилаштва ТК.

Подсјетимо, полицијској станици пријављено је 14.9. око 20 сати да поред пута лежи беживотно мушко тијело. Изласком на мјесто догађаја љекар Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Челић је констатовао смрт. Увиђај је трајао више од четири сата.

 

 

(n1)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img