Брчак у црвено-бијелом дресу: Жарко Кисић поново у Војводини - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчак у црвено-бијелом дресу: Жарко Кисић поново у Војводини

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Жарко Кисић носиће дрес Војводине у сезони 2023/24. Искусни техничар уговор је потписао у клупским просторијама, те се тако после скоро две деценије вратио међу црвено-беле.

Кисић је поникао у МОК Јединство, одакле је прешао у Војводину прије 20 година.

Кисић је током каријере играо за Јединство из Брчког, Војводину, Партизан, Салонит, Етникос, Младост из Брчког, Хапоел и Млади радник.

Кисић је пре двадесет година стигао у млађе Вошине селекције, а након тога је носио и дрес првог тима. Са сениорском екипом Војводине играо је европски фајнал-фор Топ тимса (2005/06), освојио је шампионску титулу (2006/07), а узео је и два пехара Купа.

Каријеру је наставио у иностранству, али и у клубовима у Србији, те у БиХ. Прошле сезоне носио је дрес Младог радника.

– Ово ће бити моја јубиларна двадесета сезона и драго ми је да ћу бити баш у Војводини. Занимљиво је да сам управо овде потписао и први професионални уговор. Договорили смо се на обострано задовољство. Сви знамо који су нам циљеви, радићемо напорно, борити се и трудити се да сви будемо у синергији, али и да помогнемо млађим играчима да изађу на прави пут. Упознат сам са тиме да ће екипа бити подмлађена, али то може да нам буде само већи мотив да будемо још упорнији и одлучнији – истакао је Кисић за званични сајт клуба.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img