spot_img
spot_img

Брчак Осман Сејдиновић још издржава казну за тешко разбојништво: Због жена сам ушао у криминал

spot_img
spot_img

Основни суд Дистрикта Брчко БиХ 2017. године осудио је тада 27-годишњег Османа Сејдиновића из Челића на пет година затвора због тешког разбојништва у Доњим Дубравицама код Брчког.

Он и још двојица саучесника упали су у кућу и тукли особу коју су затекли, тјерајући је да им открије гдје крије новац и златни накит. На крају су остали без плијена, а његови саучесници добили су много блаже казне.

Изгубио оца

Сејдиновић, који још издржава казну затвора, у новој епизоди серијала “Мемо у затвору” „Аваз ТВ-а“ присјетио се дјетињства и уласка у криминал.

– Живот ми је до четрнаесте године био добар, фин и квалитетан. Онда сам изгубио оца и отад сам већ упао у неко друштво. Удружио сам се с тим момцима и кренуо сам странпутицом. Због жена сам улазио у криминал. Овај живот захтијева доста финансија, волио сам частити жене и тако су прохтјеви расли, а ја сам наставио бити у том хаосу – казао је на почетку Сејдиновић.

У затвору је завршио након што је дошао на идеју да с пријатељима изврши разбојништво у насељу код Брчког, гдје су планирали из куће украсти златни накит.

Лоше ствари

– Међутим, пошло је по злу. Особа у чију смо кућу ушли ипак је била ту, а требала је бити у Аустрији, али то је била погрешна информација. Тада се и десила лоша ситуација, одреаговао сам с неколико удараца, онеспособио сам особу знајући да има оружје. Онда сам с друштвом преврнуо цијелу кућу, а злату није било ни трага. Један од извршилаца га је везао за столицу, у бесвјесном стању, али у тој фрци скочи адреналин и радите лоше ствари – рекао је Сејдиновић присјећајући се разбојништва код Брчког.

Тада нису узели новчаник, а кућу су морали напустити без плијена.

Бавите се легалним послом

Сејдиновић је накнадно ухапшен те је све признао полицији у Брчком и сада окајава гријехе из младости.

– Прихватите породицу и бавите се легалним послом – закључио је Сејдиновић.

 

 

(avaz.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img