spot_img
spot_img

Брчаци помажу дјеци са Космета

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Српско просвјетно и културно друштво (СПКД) “Просвјета” Брчко покренуло је хуманитарну акцију под називом “Од срца срцима” која ће трајати до 15. децембра с циљем прикупљања новчаних прилога за најугроженију дјецу са Косова и Метохије.

Предсједник СПКД “Просвјета” Брчко Драган Томић рекао је данас на конференцији за новинаре да се овом акцијом жели помоћи дјеци која на Косову и Метохији живе у тешким ускловима и обрадовати их за предстојеће празнике.

“Грађани могу своје новчане прилоге да оставе у православним храмовима широм Брчко дистрикта, као и у просторијама `Просвјете`, а објавићемо и број жиро рачуна на који могу уплатити новац у те сврхе”, рекао је Томић.

Он је истакао да ће сав прикупљени новац бити пребачен на жиро рачун Епархије рашко-призренске.

“Они ће на најбољи начин расподијелити ова средства јер имају информацију о томе које су породице и дјеца најугроженији, а након тога ће нам доставити извјештај о утрошеном новцу”, рекао је Томић и додао да ће о свему јавност бити обавијештена након завршетка акције.

Томић је најавио да ће о акцији бити обавијештени и брчански привредници, како би и они, уколико су у могућности, подржали ову хуманитарну акцију.

 

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img