Brčaci najbolji na turniru “Željko Savić 2017”

U nedjelju 12.02.2017. godine u organizaciji Regionalnog rukometnog saveza, održan je treći memorijalni rukometni turnir “Željko Savić 2017”, na kome su snage odmjerile ekipe sastavljene od mladića 2000. godište i mlađi.

Turnir je otvorio Bogdan Rankić, predsjednik rukometnog kluba “Bijeljina”, koji je tom prilikom rekao da je Željko Savić bio istaknuti rukometni radnik, kako u Regionalnom rukometnom savezu Bijeljina, tako u Rukometnom savezu RS i BiH.

- Reklama -

“Najveću afirmaciju Željko je doživio u sudijskoj organizaciji gdje je obavljao funkciju predsjednika Udruženja rukometnih sudija RS i člana Izvršnog odbora URS BiH. Veliki doprinos dao je na popularizaciji rukometa na regiji Bijeljine”, istakao je Rankić.

Organizator se potrudio da pored pehara i medalja, obezbijedi i pojedinačne nagrade. Luka Đorđević iz brčanske Lokomotive proglašen je za najboljeg igrača turnira, najbolji strijelac je Vuk Šoja iz RK Bijeljina, dok je najbolji golman Lazar Lontoš, takođe iz rukometnog kluba Bijeljina. Najperspektivniji igrač turnira je Bešić Kerim iz RK Gračanica i Milica Aćimović, jedina djevojčica koja je uzela učešće na turniru, a igrala je za ekipu RK Drina.

Turnir je bilo Međunarodnog karaktera, a održan je u sportskoj dvorani bijeljinske Gimnazije.

 

 

(bijeljina.org)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime