spot_img
spot_img

Брчаци још на одмору: Проблеми ће бити ријешени до суботе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Екипа Јединства је једини прволигаш Републике Српске који још није кренуо са припремама, али се у Брчком надају да ће до краја ове седмице тренер Зоран Брковић ипак окупити постојећи играчки кадар и започети са редовним тренинзима.

Брчаци су на зимску паузу отишли са претпосљедњег мјеста и свјесни су да их током прољећа очекује грчевита борба за опстанак. Ионако тешку ситуацију додатно отежава изузетно тешка финансијска ситуација, која је и узрок што је Јединство током јесени имало изузетно мали играчки кадар.

– Управа клуба и стручни штаб имали су протеклих дана неколико конкретних састанака и заједно радимо све што је у нашој моћи да започнемо припреме у што скорије вријеме. Било би добро да смо почели раније, али нам и овако остаје довољно времена да се квалитетно припремимо – истакао је Брковић.

Према његовим ријечима, једини циљ Јединства је да се, уколико је икако могуће, обезбиједи опстанак.

– Да бисмо тај циљ испунили, потребно нам је неколико фудбалера који ће бити појачања у правом смислу те ријечи. Ми смо већ обавили неке разговоре и сигурно је да ће бити нових имена. Све ће бити много јасније крајем ове седмице, до када ће, сви се томе надамо, напокон бити заокружена нека финансијска конструкција. Без тога, црно нам се пише и овдје нико и не жели да размишља о томе шта би се могло догодити уколико од Брчког и ове године не будемо добили ни марку – додао је Брковић.

Брчацима додатни проблем прави и чињеница да су комплетан први дио првенства били гости, јер су домаће мечеве играли на стадиону Локомотиве, а не на свом терену.

 

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img