Brankica Mihajlović donijela evropsko zlato u rodno Brčko

- Reklama -

Brankica Mihajović, proslavljena odbojkašica, koja je nedavno sa reprezentacijom Srbije odbranila evropsku zlatnu medalju u Turskoj, danas je sa gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem u svom rodnom gradu prisustvovala treningu pionirki ŽOK „Jedinstvo-Bimal“, u kojem je i započela svoju karijeru.

Ovom prilikom Brankica je obećala još jednu medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju sledeće godine.

- Reklama -

„Jako mi je drago što sam u svom gradu sa svojim ljudima i proslavljam još jednu medalju. Nadam se da će tako biti i sledeće godine posle Olimpijskih igara u Tokiju. Zahvaljujem se gradonačelniku i ŽOK „Jedinstvo“ na još jednom dočeku. Ovaj put drugačije, ali je meni jako drago što su iza mene djevojčice koje će, vjerujem u bliskoj budućnosti, da budu na mom mjestu“, rekla je Brankica.

Gradonačelnik Siniša Milić istakao je da se opredijelio za jedan ovakav simbolički prijem iz razloga što, kada je riječ o odbojci i Brankici, sve i počinje iz najmlađih pogona Odbojkaškog kluba „Jedinstvo“.

„Umjesto uobičajenih prijema na mjestu smo gdje sve počinje kada je u pitanju odbojka u Brčkom i njen uspjeh. Još jednom sve čestitke našoj sugrađanki koja je ponos svih nas. Siguran sam da ovo nije poslednji put da se radujemo njenim uspjesima i da je obradovala djevojčice koje je danas posjetila na treningu i kojima je sigurno, kao i mnogim drugim, sportski uzor“, dodao je gradonačelnik Milić.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime