spot_img
spot_img

Bolje od kardio treninga: Wreckage u Brčkom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sigurno ste se nekad našli u situaciji da budete u klubu čitavu noć, samo cupkate i na kraju večeri se zapitate koja je uopšte poenta izlaska gdje nema nikakve atmosfere, gdje se svi sagledaju i odmjeravaju i poziraju. E pa, ovog puta to neće biti slučaj!

Na žurkama gdje dominira EDM (house, big room, psy trance, electro house, progressive house, trap i sl.) sagorite više kalorija nego na nekom kardio treningu! Bitno je samo da se prepustite užitku i eliminišete negativne stvari oko sebe. Ples i skakanje do poslednjih atoma snage su sastavni koncept i dio ovakvih dešavanja. Najdraži dio ovakvih događaja je kad DJ pusti poslednju pjesmu, a vas prođu trnci od umora i adrenalina.

Upravo takav jedan događaj je rezervisan za 1. decembar u klubu Hills! EDM R:Evolution brend se vraća na velika vrata! U goste im dolaze, beogradski DJ duo, Wreckage, poznat brčanskoj publici sa BIH Color Festivala.

Ovi kontraverzni trap majsori pod maskama, puštaju uglavnom agresivan zvuk pun energije koji ostavlja pustoš za sobom! Potpisali su za najjače izdavačke kuće poput DIM MAK-a, puštali su ih najpopularniji DJ-evi poput Dejvid Gete i vrtili se BBC radio 1, jednom od najpopularnijih radio stanica u svijetu. Što bi se reklo, svjetski a naši!

Ukoliko pratite svjetske festivale poput Ultre, Tumorovlenda, Misterilenda, Ozore i slično, znate kakva atmosfera vlada na takvim mjestima, a najviše je zbog same muzike.

EDM R:Evolution od 2014. godine promoviše ovakvu kulturu i trudi se da bude u toku sa najaktuelnijim trendovima na svjetskoj sceni.

Ukoliko ste bili ranije na njihovim žurkama, sigurno ćete se vratiti, a ukoliko niste, vrijeme je da isprobate ovakav vid zabave.

Žurka počinje u 21:00 h, domaća podška je Miloš Stankić, a ulaznica iznosi 4 KM.

Za sve informacije, tu je Event na fejsbuku: facebook.com/events/310563842754706

Vidimo se!

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img