spot_img
spot_img

Bogat program: Pelagićevo slavi Ilindan

spot_img
spot_img

Ljeto je stiglo. Ovo doba godine se u Pelagićevu posebno slavi. Sve je u znaku dočeka svetitelja zaštitnika opštine – Svetog Proroka Ilije.

Pravo vrijeme za slavlje, pjesmu, igru, dobru hranu i pozitivnu vibraciju.

Za sve one koje put nanese u ovu malu posavski varošicu, domaćini su kao i svake godine, pripremili obilje sadržaja sa jednim jedinim ciljem – učiniti vrele julske dane i noći nezaboravnim.

Manifestacioni turizam na području ove opštine je tradicija čiji kontinuitet se održava i ove godine. Po tome su prepoznatiljivi kako u okruženju, tako i na teritoriji cijele Republike Srpske, a ove godine se otišlo korak dalje u kontekstu kreativnosti, organizacije i kvaliteta sadržaja.

Takođe, ovogodišnje ILINDANSKE SVEČANOSTI nastavljaju sa obogaćivanjee elementima avanturističkog turizma, koji nudi jedinstveno i potpuno drugačije iskustvo. Naravno, riječ je o auto-kros trkama, po kojima je ovak kraj bio prepoznatljiv u prvoj deceniji 21. vijeka.

Shodno praksi prethodnih godina, sport, kultura, umjetnost i duhovnost kao vrhovne tekovine čovječansta su svakako u fokusu.

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img