“Bimalu” na Novosadskom sajmu pet medalja za kvalitet

Kompanija “Bimal” iz Brčkog osvojila je veliki šampionski pehar i pet zlatnih medalja za kvalitete suncokretovog i ekstradjevičanskog ulja na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Informativna služba “Bimala”, koji posluje u sastavu “Studen holdinga”, saopštila je da je konstantno ulaganje u kvalitet proizvoda preduslov za uspjeh i prepoznatljivost “Bimal” brenda.

- Reklama -

“Potvrda našeg dobrog rada su značajne nagrade i priznanja koje nam dodjeljuju eminentni stručnjaci i akademska javnost. Zalaganje da potrošači našeg ulja uvijek koriste kvalitetan proizvod, primat je u našem poslovanju”, rekla direktor korporativnih komunikacija “Studen holdinga” Nataša Pucar.

Da bi ispunio svoje ciljeve, “Bimal” je, kako se navodi u današnjem saopštenju primijenio sistem kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008, HASAP, IFS /International Food Standard/ i ISCC, a dokumentujući “Košer” i “Halal” sertifikate potpuno se prilagodio potrebama tržišta.

“Od 2002. godine, od kada je član `Studen holdinga`, fabrika za proizvodnju jestivog ulja `Bimal` povećala je svoje proizvodne kapacitete, a unapređenjem pogona `Bimal`je do danas upetostručio kapacitete prerade sjemena uljarica sa 26.000 tona godišnje na sadašnjih 120.000 tona prerađenog sjemena”, ističe se u saopštenju.

 

 

(SRNA)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime