BiH Color Festival – pozitivnom energijom i odličnim zvukom rastjerali oblake

Jedina i najveća briga za organizatore BiH Color Festivala bila je kiša, koja je doduše bila blaga u popodnevnim časovima dok je pred samo otvaranje u 17 časova potpuno prestala da pada.

„Vjerovatno smo kvalitetnim zvukom i našim bojama rastjerali i oblake“ rekao je Miloš Stankić, direktor BiH Color Festivala.

“Iako su posjetioci odnosno festivalska publika navikli na sve vremenske uslove, ipak nam je drago što nas je kiša mimoišla”, dodaje Stankić, naglašavajući da je logistika uradila svoj posao. Ostalo je do prirode.

Odmah nakon otvaranja festivalskih kapija u 17 časova prvi posjetioci su već pristigli. U ranijim časovima uglavnom su to mlađi posjetioci, tako da je i zvuk, odnosno trake koje se puštaju nešto „mekši“ što je takođe prilagođeno njihovom uzrastu. Oni stariji dolaze nešto kasnije.

Festival i ove godine nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične zabave. Prisutne partijanere i ove godine očekuje vrhunski kvalitet zvuka i binske opreme, kao i više od 30.000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu.

Odličnu zabavu ove godine garantuju DJ-evi na dvije bine u okviru festivala: Matroda, Saberz, , Erick Kasell, Mike Vale, Space Motion, Sinša Tamamović, Wise D & Kobe. Dio programa su i Clay Clemens, Pessto, Miloš Stankić, Mario Eddie, Drop Sensei, Vandal Steve, Will & Vash, Luis De Mark, Jelly For The Babies, Dražen Zimonjić, Mark Funk, Ricochet, Frankie NV, O&SO i mnogi drugi.

Ovaj festival iz godine u godinu u Brčkom, okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regiona. Mnoštvo različitih vrsta organskih boja i ovog petka i subote, prekriće nebo iznad festivala u Brčkom!

Koncept samog festivala, zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu muzike.

Sve boje imaju međunarodni sertifikat da nisu toksične, te su pravljene od prirodnih sastojaka. Osnivač festivala Miloš Stankić, ističe da je zadovoljan što festival iz godine u godinu raste, te je prepoznat i od strane vlasti u Brčko distriktu, koji su ove godine podržali festival.

“Srećan sam što festival iz godine u godinu, okuplja sve više mladih ljudi iz BiH i regiona, koji iz Brčkog sa festivala, odlaze prepuni pozitivnih utisaka i sa novim prijateljstvima. Naša procjena je da će ovogodišnji festival, okupiti oko pet hiljada posjetilaca. Imamo rast prodaje karata za 30% u odnosu na prošlu godinu.

Najviše gostiju imamo svakako iz BiH, zatim iz Hrvatske i Srbije, ali festival sve više privlači posjetilaca iz Slovenije. Ove godine smo se potrudili da prisutnima ponudimo mnoštvo dodatnih sadržaja i zanimljive sponzorske zone, koje će dati novu dimenziju festivalu”, ističe Stankić.

Organizatori su za sve posjetioce, koji dolaze iz drugih bh. gradova i regiona obezbijedili i mogućnost smještaja u kampu, koji ima jedinstven ambijent. Priroda, sportski tereni, prirodni hlad, bazeni u blizini, garantuju savršen ugođaj za sve kampere. Organizatori su obezbijedili prevoz za učesnike kampa do lokacije festivala, koji je uključen u cijenu.

Ulaznice za festival možete kupiti na ulazu u festivalski prostor.

Više informacija o satnici nastupa svih DJ-eva, možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici festivala: facebook.com/bihcolorfestival.

Sponzori ovogodišnjeg BiH Color Festivala festivala su: Beck's, Mentos, Rooster, Str8, Evropska Unija u BiH, Puschkin vodka i Vlada Brčko Distrikta.

Ne propusti mjesto odlične zabave ovog vikenda – regionalni festival elektronske muzike u boji – BiH Color Festival!

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime