spot_img
spot_img

BiH Color Festival: Dan prvi (FOTO)

spot_img
spot_img

Šareno. Sreća. Muzika. Te tri riječi možda i najbolje opisuju atmosferu na sinoć održanoj prvoj večeri BiH Color Festivala.

U ranim jutarnjim satima možda ste primjetili grupe mladih (i onih koji se tako osjećaju) kako nalik papagajima, ukrašeni svim bojama duge, hodaju gradom. Jer, after party završen je nešto prije zore u Planinarskom domu u Gredicama. Prije toga, više od dvije hiljade mladih uživalo je u nekim od najvećih imena elektronske muzike, preko 500 kilograma boja u prahu i sjajnoj atmosferi na brčanskom poligonu.

Opšti utisak je da je ovogodišnji festival višestruko bolji od prvog, održanog prošle godine. Organizatori su očigledno pažljivo slušali posjetioce, i odgovorili na sve zamjerke na najbolji način – ispravljajući greške i unapređujući festival.

Krown, Sasha Mikac, Ri5e & 5hine, Matroda, Joma Maja, Forest People… Jedni za drugima, smjenjivali su se na dvije bine, dok je atmosfera postajala sve užarenija. Hiljade osmijeha na licima posjetilaca, ples, dovikivanje, poneka romansa – najbolje govore o utiscima sa ovogodišnjeg najšarenijeg događaja u regionu.

Veče je zatvorio Miloš Stankić, na oduševljenje publike, ponajviše one domaće. Sve boje predviđene za prvi dan potrošene su dosta rano, kaže nam on nakon svog nastupa, vidno umoran ali i zadovoljan, i dodaje – sledeće godine umjesto jedne tone boja, moraćemo obezbjedit dvije.

Nismo sigurni da li se šali, a i ne razmišljamo o tome. U glavi nam je drugo pitanje – kako li će tek ovaj festival izgledati sledeće godine, ako organizatori već na kraju prvog dana razmišljaju o trećem BiH Color Festivalu?

Već večeras očekuje nas nastavak, drugo, završno veče ovogodišnjeg BiH Color Festivala. Zap Me Strobe, Wreckage, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Meta… I mnogi drugi.

Kapije se otvaraju u 16:00. Vidimo se!

Do tada uživajte u našoj galeriji:

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img