spot_img
spot_img

Беба више и ФЗО потписали меморандум о сарадњи

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Директор Фонда здравстевног осигурања Брчко дистрикта и предсједник Удружења „Беба више“, Жељко Лазаревић потписали су данас меморандум о сарадњи, а током церемоније најављено је и одржавање дана здравства.

Потписани Меморандум предвиђа додатно унапређење здравственог система заштите на простору Брчко дистрикта, чиме Фонд здравственог осигурања настоји омогућити грађанима што транспарентнији приступ њиховим правима кроз организацију „Дана здравства“ који ће се одржавати 6.и 7. новембра.

„Гдје бисмо позвали ЈЗУ-е да дођу да презентују шта они то раде, која су то најновија достигнућа, које су нове технике лијечења да нам представе, а у склопу свега тога и да организујемо панел дискусију гдје бисмо разговарали о правцима развоја система здравља и здравствене заштите БД у пет година“, појашњава Миодраг Тодоровић, директор фонда здравственог осигурања БД.

Ово је још један потез у намјери да се продуби сарадња и са свим пацијентским удружењима у Дистрикту.

„Да идемо на оснивање једне Уније пацијенстких удружења како бисмо сви заједно, наравно опет кажем у сарадњи са Фондом, дјеловали да се мијењају и неке законске регулативе, али прије свега да се људи што више информишу када је у питању лијечење“, рекао је Жељко Лазаревић, предсједник Удружења „Беба више“.

Гости на манифестацији „Дана здравства“ биће еминенти здравствени стручњаци из Београда, Загреба, Тузле и Бања Луке.

 

 

 

 

(federalna.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img