spot_img
spot_img

Avangardia Brčko: Nova kolekcija od sada dostupna i na WEB SHOP-u!

spot_img
spot_img

Brojni Brčaci (a naročito Brčanke) već su navikli da kvalitetnu obuću u našem gradu potraže u samom centru grada, butiku Avangardia.

Nova kolekcija već je na policama, a i ovaj put to je moderna obuća koja prati svjetske trendove, bez kompromisa kada su kvalitet i dizajn u pitanju. Ipak, to nije jedina novost – Avangardia je sada bliža nego ikada, na svega par klikova od vas!

Naime, brend koji se po jedinstvenom kvalitetu već izgradio u Brčkom, ali i okolini, sada ide i korak dalje, modernim WEB SHOP-om koji vam omogućava da iz udobnosti svog doma pogledate sjajnu ponudu i pronađete baš ono što vam je potrebno.

Svjetske brendove poput Replay, Usaflex, Paar Shoes, Noa Noir, Paolo Sousa, Marila, Bueno, Capelli Rossi, Doca, De Mazzio, Greyder, Lumberjack, Marxmarin i Pixy tako sada možete kupovati i sa vašeg telefona.

Bilo da se odlučite za kupovinu putem interneta ili WEB SHOP iskoristite da provjerite šta je novo u ponudi, a onda artikle detaljno pogledate u butiku, moderan i pregledan dizajn sajta osiguraće vam lak pristup ponudi Avangardie.

WEB SHOP možete posjetiti na https://www.avangardiabc.com ili klikom OVDJE.

 

 

 

(sponzorisana objava)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img