spot_img
spot_img

Апелациони суд: Смјена Миодрага Тодоровића била незаконита

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Апелациони суд Брчко дистрикта БиХ је дана 23.05.2023. године потврдио пресуду Основног суд Брчко дистрикта БиХ којом је као незаконита поништена Одлука Управног одбора Фонда здравственог осигурања о смјени директора Фонда Миодрага Тодоровића, те је Фонду наложено да Миодрага Тодоровића врати на радно мјесто директора, као и да му на име накнаде штете исплати плате за период од дана незаконите смјене па до повратка на посао, пише Times.ba.

Из Заједничке адвокатске канцеларије „Милићевић Дарко & Фазлић Мирза“ из Брчког, која је у овом поступку заступала Миодрага Тодоровића, потврђено је да су запримили пресуду Апелационог суда Брчко дистрикта БиХ којом је правоснажно пресуђено у корист бившег-садашњег директора Фонда.

Осим што су судови у Брчко дистрикту утврдили да је смјена Миодрага Тодоровића била незаконита, таквим поступањем управног одбора Фонда наступила је значајна материјална штета за Фонд, која би у коначном могла износити и до 100.000 КМ, а коју ће у коначници сносити порески обвезници Брчко дистрикта.

 

 

 

 

(times.ba)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img