spot_img

Апел самохране мајке: Помозите мојој болесној дјевојчици!

Published:

- Advertisement -

“Стотинуосамдесет марака мјесечно није довољно да се преживи”, каже Ремзија Авдић, самохрана мајка, која живи са својом осмогодишњом ћерком.

Дјевојчица је тешко болесна и непокретна од рођења, а живе у алтернативном смјештају у брчанском насељу Прутаче. Примања која има недовољна су за нормалан живот, па неријетко зависи од туђе помоћи.

„Од тог новца морам да платим, струју, воду, лијекове, памперс, храна, дрва. Вјерујте да је то све немогуће приуштити од овог новца. Вјерујте”, испричала је Ремзија Авдић.

Како даноноћно бди над ћерком, Ремзија не може да тражи посао и зарађује за живот. Највећи проблем су јој дрва за огрев, јер их не може обезбиједити, а дугови за струју одавно се гомилају.

„Ако ико, ико има да помогне овој мојој дјевојчици да имаш та наложити, да не буде у зима, да не буде у мраку, да могу платит струју да има редовоно памперс пресвући, да има лијекове“, позива у помоћ Ремзија Авдић.

Трајно рјешење је оно чему се нада ова Брчанка. Дотад би јој и најмања помоћ добро дошла, барем да се и ове године некако презими.

Сви који су вољни да помоћну могу да контактирају Ремзија Авдић на број телефона 060-381-7448.

 

 

(atvbl.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img