Anketu popuni, laptop osvoji! Q STATION & MarketMakers nagrađuju

U sklopu Q STATION projekta, koji realizuje IT kompanija JSGuru zajedno sa MarketMakers projektom, organizovana je nagradna igra za sve one koji popune kratku anketu, a žive na području grada Bijeljine, Distrikta Brčko, opštine Ugljevik i opštine Lopare.

Projekta Q STATION, čija vrijednost iznosi nekoliko stotina hiljada konvertibilnih maraka,trenutno istražuje potencijal regije Bijeljina-Brčko za dodatno širenje ovog projekta i dodatnu investiciju u IT sektor ovog područja. Projekat realizuje jedna od najprestižnijih domaćih IT kompanija JSGuru zajedno sa projektom MarketMakers.

U sklopu pomenutog istraživanja realizatori projekta organizovali su sjajnu nagradnu igru za sve one koji popune anketu, a žive trenutno na području grada Bijeljine, Distrikta Brčko, opštine Ugljevik i opštine Lopare. Anketa koja je namijenjena građanima koji su potencijalno zainteresovani za IT edukaciju ili prekvalifikaciju u IT sektor. U okviru nagradne igre obezbijeđene su sledeće nagrade:

  1. Laptop, DELL Inspirion 15-3582 sa 15,2“ ekranom
  2. Pametna narukvica, Xiaomi Mi Band 4
  3. Poslovni ruksak, Xiaomi Business Backpack

Sve što trebate uraditi jeste popuniti anketu u kojoj ćete unijeti i vaše podatke, do 15.06.2020. godine.

Izvlačenje će biti izvršeno putem društvenih mreža JSGuru sa prenosom uživo, a i naša redakcija će objaviti srećne dobitnike ove sjajne nagradne igre.

Link za anketu: https://www.surveymonkey.com/r/istrazivanje-it-potencijala-qstation

 

 

 

(sponzorisana objava)
1 komentar

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime