Akademija sporta “Lokomotiva” kod gradonačelnika

Članovi Akademije spota “Lokomotiva” posjetili su danas gradonačelnika Brčko distrikta BiH Sinišu Milića u Gradskoj vijećnici, pred sutrašnji polazak na međunarodni turnir u Italiju gdje će se pored učesnika iz Austrije, Švajcarske, Italije takmičiti i seniorski uzrast ovog kluba.

Predsjednik kluba Goran Vasić, trener mlađih kategorija Radomor Prijo te kadeti uzrasta do 15 godina predstavili su danas gradonačelniku Miliću svoje dosadašnje uspjehe i naveli da su samo tokom ove godine učestvovali na mnogobrojnim turnirima širom Evrope poput Češke, Grčke, Francuske, Mađarske, ali i na turnirima u regionu. Cilj učešća na ovakvim turnirima je, kako su istakli, afirmacija i sticanje iskustva rukometaša svih kategorija.

- Reklama -

Generacija dječaka 2002. godište Akademije sporta “Lokomotiva” je u avgustu mjesecu ove godine postala prvak Sportskih igara mladih BiH i izborila završnicu na međunarodnim igrama u Splitu.

Kako je istaklo rukovodstvo kluba, od 2002. godine tri puta su bili juniorski prvaci BiH, a stalni su učesnici u svim kategorijama kada su u pitanju državna prvenstva.

Gradonačelnik Siniša Milić čestitao je rukometašima na uspjesima. “Svaki vaš nastup van distrikta promocija je našeg grada i vi, kao i svi drugi uspješni sportisti, naši ste najbolji ambasadori”, zaključio je gradonačelnik Milić obraćajući se gostima.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime