spot_img
spot_img

A-Dent: Centar moderne stomatologije u srcu Brčkog

spot_img
spot_img

U srcu našeg grada, na broju 10 u Nušićevoj ulici mjesto je gdje sve počinje i završava se sa osmijehom – Centar moderne stomatologije “A-Dent”.

Centar vodi mlada i uspješna dr Aleksandra Reljić Jović, specijalista stomatološke protetike.

Rođena je 20. juna 1982. godine u Brčkom, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju, a potom odlazi na studije stomatologije u Pančevo gdje je 2008. godine diplomirala na Stomatološkom fakultetu.

Nakon trogodišnje specijalizacije, 2014. godine na istom fakultetu stiče zvanje specijalista stomatološke protetike. Viši je asistent na Stomatološkom fakultetu Evropskog univerziteta u Brčkom, na kojem je upisala doktorske studije.

Pet godina je radila u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Beogtadu, da bi nakon specijalizacije nastavila da praktično usavršava svoje znanje na austrijskoj klinici “Charvat“, gdje je radila dvije i po godine (2015-2018).

Po povratku iz Austrije osniva Centar moderne stomatologije “A-Dent” s ciljem da bude na usluzi svojim sugrađanima.

“U A-Dent-u nudimo kombinaciju naprednih kliničkih, hirurških i kozmetičkih vještina uz najviše standarde brige o našim pacijentima za vrijeme i nakon tretmana. Kroz naš program prevencije i održavanja ili kroz pismene preporuke, kao i nakon tretmana bićete u stanju da i dalje njegujete Vaš osmijeh iz snova” poručila je dr Aleksandra Reljić Jović.

Sve za pacijente

Jedna od novosti u ordinaciji A-Dent je i saradnja sa Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Brčanska ordinacija obezbijedila je za sve svoje pacijente kredit za zadovoljan osmijeh.

Kao pacijent stomatološke ordinacije A-Dent vi birate iznos kredita od 300 KM do 5.000 KM, ali i svoj rok otplate. Period odobrenja je svega 3 minut, a jedini uslov je da ste pacijent stomatološke ordinacije A-Dent, bez prenosa plate ili penzije u Addiko.

Sve što trebate da uradite je da odete do Addiko Bank poslovnice u Brčkom i zatražite više informacija o kreditu za zadovoljan osmijeh.

Takođe, uvek možete doći do ordinacije i tamo zatražiti informacije o kreditu, ali i o brojim uslugama koje A-Dent nudi.

Detaljnije informacije o uslugama “A-Dent” možete pronaći na internet-stranici a-adent.com kao i na fejsbuk stranici Centra.

 

 

 

(sponzorisana objava)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img