spot_img
spot_img

Tanja Šarenac ima poruku za sugrađane: Osjećam se blagoslovljeno što živim u Brčkom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Našoj redakciji danas se obratila Tanja Šarenac, žena koja je ujedinila Brčko u humanosti.

Podsjećamo, naša sugrađanka, Tanja Šarenac, već dvije godine vodi hrabru borbu sa karcinomom debelog crijeva. Poslije dvije teške operacije, nedavno je bolest uznapredovala, te se sada Tanja suočava i sa metastazama na plućima.

Tanja je majka dvoje djece, dva sina kojima je potrebna, i koja je primjer neizmjerne snage i borbenosti.

Apel za pomoć odjeknuo je gradom humanosti, uključili su se pojedinci, sportski klubovi, udruženja građana… Akcija za akcijom, zajedno, sakupili smo nevjerovatna sredstva za našu Tanju.

Njeno današnje obraćanje prenosimo u cjelosti:

“Ovim putem želim izraziti svoju iskrenu zahvalnost mojim sugrađanima na neizmjernoj podršci koju ste pružili meni i mojoj porodici.

Vaša velikodušnost i briga tokom akcije prikupljanja sredstava za moje liječenje su me duboko dirnuli.

Vaša inicijativa nije mi samo pružila finansijsku pomoć, već mi je dala nevjerojatnu snagu i nadu u ovim teškim trenucima.

Osjećam se blagoslovljeno što živim u Brčkom sa narodom koji brine o svojim sugrađanima na tako dubok i suosjećajan način.

Vaša podrška je dokaz da zajedno možemo prevladati sve teškoće i izazove.

Još jednom, neizmjerno hvala svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji za pomoć u mom liječenju.

VELIKO HVALA rodbini, prijateljima, kumovima, komšijama, roditeljima, nastavnicima i učenicima osnovnih i srednjih škola, roditeljima i vaspitačima predškolskih ustanova, humanitarnom bazaru, ugostiteljskim objektima, privatnim firmama, sportskim radnicima, udruženjima građana, web portalima, radiju Brčko, TV kućama, svim sugrađanima i svima koje ne poznajem i koje nenamjeno nisam spomenula, na vašoj VELIKODUŠNOSTI I LJUDSKOSTI.

Voli Vas vaša Tanja Šarenac”

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img