spot_img
spot_img

Tanji treba naša pomoć: Majka dvoje djece hrabro protiv bolesti

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Naša sugrađanka, Tanja (Damjanac) Šarenac, već dvije godine vodi hrabru borbu sa karcinomom debelog crijeva. Poslije dvije teške operacije, nedavno je bolest uznapredovala, te se sada Tanja suočava i sa metastazama na plućima.

Tanja je majka dvoje djece, dva sina kojima je potrebna, i koja je primjer neizmjerne snage i borbenosti.

Dio svog liječenja obavlja u bolnici u Brčkom, a dio u Turskoj. Proces liječenja je dugotrajan i svake tri sedmice, Tanja putuje u Istanbul na terapije vakcinama koje koštaju 6.000 EUR po terapiji, uz dodatne troškove putovanja i boravka u bolnici.

Njena porodica i bliski prijatelji do sad su snosili troškove liječenja, ali su sad finansijski iscrpljeni, te im je potrebna naša pomoć. Ne možemo dopustiti da Tanja, koja se tako hrabro bori za svoj život, bude spriječena zbog nedostatka sredstava.

Apelujemo na sve vas, naše drage sugrađane i prijatelje, da se ujedinimo u ovoj humanitarnoj akciji. Svaka donacija, ma kolika ona bila, može značiti korak bliže ka njenom ozdravljenju. Zajedno možemo pomoći Tanji u ovoj borbi, kako bi se što prije vratila svojoj djeci u životnoj misiji za svoju porodicu.

Tanja ima samo 39 godina i cijeli život ispred sebe. Naša pomoć, naša solidarnost i naše srce mogu napraviti ogromnu razliku, s toga se unaprijed zahvaljujemo na vašoj podršci i humanosti.

Nadamo se da će ovaj apel dotaknuti vaš srca i da ćemo zajedno uspjeti pomoći Tanji i njenoj porodici.

Svim srcem uz našu Tanju!

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img