wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Brčko: Sutra premijera predstave "Bajka o plavom drvetu" - nula49.com
spot_img

Brčko: Sutra premijera predstave “Bajka o plavom drvetu”

Published:

spot_img

Omladinska organizacija Mali princ će u sklopu obilježavanja Dana distrikta imati premijernu izvedbu predstave “Bajka o plavom drvetu” autorke i rediteljke Sandre Ikanović Jovičić.

Predstava je nastala kroz višemjesečni proces rada s polaznicima Dramskog studija, te uloge u predstavi tumače učenice i učenici osnovni škola.

Predstava kroz bajkovitu priču i naraciju smješta likove u začaranu i uspavanu šumu u kojoj se jednog dana desi čudo koje ća zauvijek promijeniti živote stanovnika šume.

Radom na ovoj predstavi autori su željeli da skrenu pažnju na važnost prihvatanja drugog i drugačijeg, značaju razumijevanja, suosjećanja i empatije.

Sam naziv predstave nosi određenu simboliku, predstavlja svu djecu svijeta i važnost prihvatanja djece, razumijevanja njihovih potreba i mijenjanja svijeta na bolje, kako bi sva djeca mogla da žive u sigurnom, ljubavlju i razumijevanju ispunjenom okruženju.

Uloge u predstavi tumače: Bojana Đurđević, Elena Vranjković, Adrijana Gajić, Nikolina Mihajlović, Leon Pavlović, Aleksa Vranjković, Sara Andrić, Nikoleta Ristanić, Sofija Dabić, Nikola Gudalo, Irina Kukilo i Žarko Blagojević.

Premijera predstave je u utorak, 28.03. u 18:00 u Domu kulture Brčko.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img