spot_img
spot_img

Покренут портал ”еУправа” Владе Брчко дистрикта БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Давор Шолаја је навео да ће убудуће наши суграђани и сви они којима је то потребно лакше и брже долазити до потребних образаца које могу сами одштампати и без чекања у редовима предате на даљу обраду.

Грађани Брчко дистрикта од данас могу користитити редизајнирани портал јавне управе Дистрикта под називом еУправа Брчко дистрикта, рекао је Координатор за реформу јавне управе Владе Брчко дистрикта Давор Шолаја.

На порталу еУправа грађанима стоји на располагању Каталог информација о услугама које пружа јавна управа Брчко дистрикта преко којег грађани на једном мјесту могу доћи до информација о свим појединачним услугама јавне управе и сазнати на који начин остварити услугу, коме се обратити и која је документација потребна за остваривање те услуге.

Шолаја је навео да ће убудуће наши суграђани и сви они којима је то потребно лакше и брже долазити до потребних образаца које могу сами одштампати и без чекања у редовима предате на даљу обраду.

Наведени каталог информација ће се константно ажурирати релевантним подацима о постојећим или новим услугама јавне управе, навео је Шолаја.

У наредним фазама развоја еУправе Брчко дистрикта БиХ планирана је надоградња еУправа портала на начин да ће се грађанима омогућити остваривање појединачних услуга електронским путем.

Линк: https://euprava.bdcentral.net

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img