spot_img
spot_img

Кадрић, Домић и Филиповић честитали Дан државности БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Дан државности БиХ данас су грађанима Брчко дистрикта честитали потпредсједник Скупштине, те градоначелник и његов замјеник.

Подсјетимо, Дан државности празник је само у Федерацији БиХ, док се у Републици Српској и Брчко дистрикту овај датум не празнује.

Филиповић: Различитост као највеће богатство

Потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта Иво Филиповић грађанима Брчко дистрикта БиХ и Босне и Херцеговине упутио је данас честитке поводом 25. студеног, Дана државности БиХ.

“Континуитет Босне и Херцеговине успјели смо сачувати кроз повијест која нас обвезује да само заједничким радом, међусобним разумијевањем и толеранцијом и даље чувамо идентитет босанскохерцеговачког друштва и државе, која одлучно иде к еуропским интеграцијама, поносно носећи различитост као своје највеће богатство”, наводи Филиповић.

Кадрић и Домић: Недјељива и јединствена

“Дан државности Босне и Херцеговине, који се обиљежава 25. новембра, представља историјски датум неизмјерног значаја за све грађане Босне и Херцеговине, када је заједништво ЗАВНОБиХ-а донијело одлуку да је Босна и Херцеговина недјељива и јединствена држава, указујући да заједничко залагање, разумијевање и толеранција чине једини прави пут за изградњу бољег живота”, стоји у честитку коју потписују градоначелник Брчко дистрикта Есед Кадрић и замјеник градоначелника Анто Домић.

“За јачање државе Босне и Херцеговине и за свјетлију будућност неопходно је да се водимо тим принципима, да поштујемо различите културне и духовне вриједности и заједнички доносимо исправне одлуке у стварању бољег животног амбијента како би Босна и Херцеговина постала примјер успјешне европске земље”, додаје се.

“Поштовани грађани Брчко дистрикта БиХ, срећан вам 25. новембар – Дан државности Босне и Херцеговине”, закључују Кадрић и Домић.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img