spot_img
spot_img

Рукометашице РК Јединства Брчко славиле против ЖРК Извиђача ЦО из Љубушког

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У треће колу БХ телеком Премијер Лиге за рукометашице у суботу 08.10.2022.год. на домаћем паркету у Брчком АМАЗОНКЕ су угостиле сјајну екипу ЖРК Извиђача ЦО из Љубушког.

Почетак утакмице и егал игра наслутила је да ће то бити једна неизвјесна утакмица, у којој ће нијансе одлучити побједника. Цијело прво полувријеме је протекло у игли го за го те је на полувремену резултат гласио 13:12 у корист брчанки.

Слична игра наставила се и почетком другог полувремена, међутим у 39. мин. брчанке праве серију од пет везаних узастопних погодака без примљеног гола и резултат у 44.мин. гласи 22:17, те до краја сусрета играчице РК Јединства Брчко успјевају да сачувају побједу, иако су гошће из Љубушког збиле своје редове и пресинг игром успјеле овај резулатат да смање на један погодак заостатка, те утакмица завршава са коначних 29:28 у корист домаћина.

У редовима гостујуће екипе истакле су се Ана Петровић са 10 и Елена Ципетић са 6 погодака, док су поготке за амазонке постигле А. Аликадић 11(3), М. Сорак 5, С. Катић 4(1), Ј. Лукић 4, И. Пајић и И. Недић по 2 и С. Рендић 1 уз сјајне одбране прве голманке З. Авдић.

Екипа РК Јединства тренутно се налази на четвртој позицији табеле БХ телеком Премијер Лиге за рукометашице са освојоне 4 бода из два сусрета и утакмицом мање јер је била слободна екипа у другом колу.

У сљедећем колу БХ телеком Премијер Лиге за рукометашице брчанке путују на мегдан Борцу у Бања Луку наредног викенда.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img